میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جمع آوری بخاری‌های نفتی مدارس خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: تمامی بخاری‌های نفتی در مدارس این استان طی یک ماه آینده برچیده شود.
کد خبر: ۸۶۶۴۴۱
| |
2974 بازدید
استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: تمامی بخاری‌های نفتی در مدارس این استان طی یک ماه آینده برچیده شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد علی شجاعی در شورای اداری شهرستان فاروج خطاب به مدیران ذی ربط خاطرنشان کرد: تا ۱۲ بهمن سال جاری یک بخاری نفتی در مدارس استان وجو نداشته باشد.

وی گفت: اولویت برچیده شدن بخاری‌های نفتی در مدارس استان در ابتدا به مدارس روستایی داده شود.

شجاعی افزود: برای انجام این امر، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده می‌شود تا کار هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

فلاح مدیر کل نوسازی مدارس خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه در این استان هفت هزار کلاس درس وجود دارد، اظهار کرد: ۶۲ درصد مدارس استان با سیستم مرکزی که گازی هستند گرم می‌شوند و سیستم گرمایشی مابقی کلاس‌ها یا بخاری‌های نفتی و یا بخاری‌های گازی هستند.

وی بیان کرد: یک هزار و ۲۰۰ کلاس با بخاری نفتی و یک هزار و ۲۰۰ کلاس نیز با بخاری گازی گرم می‌شوند که بر اساس استانداردسازی مدارس، این بخاری‌ها باید برچیده شوند.

فلاح تصریح کرد: از یک هزار و ۲۰۰ بخاری نفتی موجود، تاکنون ۴۰۰ دستگاه بخاری هرمتیک خریداری شده که ۱۰۰ دستگاه وارد استان و نصب شده است.

به گفته وی هزینه خریداری و نصب هر دستگاه سه میلیون تومان است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت