صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تنبل‌ترین‌ آدم های غرب

کد خبر: ۸۶۶۳۴
| |
1580 بازدید

آمریکایی‌ها، کانادایی‌ها و بلژیکی‌ها لقب تنبل‌ترین غربی‌ها را به خود اختصاص دادند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی بیست حاکیست، تنبل‌ترین‌ها براساس چهار معیار کسانی که بیشترین کالری را مصرف می‌کنند، بیش از همه تلویزیون و اینترنت می‌بینند و کمتر ورزش می‌کنند، انتخاب شده‌اند.

آمریکایی‌ها از نظر میزان کالری دریافتی و تماشای تلویزیون تنبل‌ترین غربی‌ها درمیان بیست و چهار کشور هستند اما از نظر ورزش نکردن و استفاده بی‌رویه از اینترنت مقام سوم را به دست آوردند.

در این میان، بلژیکی‌ها به خاطر خوردن بیش از حد نان‌های شیرینی گوفر و سیب‌زمینی سرخ شده آغشته به سس مایونز توانستند عنوان سوم را در میان تنبل‌ترین ملت به دست بیاورند.

براساس این گزارش ترکیه و انگلیس مقام چهارم و پنجم را از آن خود کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟