میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خواهران جیب بر در دام پلیس

کد خبر: ۸۶۶۲۰۳
| |
3086 بازدید

رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری 2 خواهر جیب بر خبر داد و گفت: متهمان به 50 فقره جیب بری اعتراف کرده اند.

به گزارش میزان، سرهنگ کرم یوسفوند اظهار داشت: با افزایش شکایت های مردمی و ارجاع پرونده آنان به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران، مال باختگان اظهار داشتند که اموال شان در محدوده حرم حضرت عبدالعظيم حسني(ع) به سرقت رفته است.

وی با اشاره به انجام تحقیقات میدانی و شناسایی 2 تن از سارقان که خواهر هستند افزود: ماموران موفق شدند با کسب مجوز قضائی متهمان را در مخفیگاهشان در خیابان مولوی طی یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.

سرهنگ یوسفوند تصریح کرد : متهمان که در ابتدا منکر هر گونه جرمی شده بودند، در نهایت لب به اعتراف گشوده و به 50 فقره سرقت اعتراف کردند.

رئیس پایگاه نهم آگاهی خاطر نشان کرد: تاکنون 24 تن از مال باختگان شناسایی شدند و شناسایی دیگر مال باختگان نیز در دستورکار پلیس است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات