تعداد بازدید : 1889
کد خبر:۸۶۳۴۰۴
کد خبر:۸۶۳۴۰۴
7748 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ | ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
26 December 2018
ته چین؛

روش پوست کندن گوجه فرنگی

بسیاری از دستورپخت‌های آشپزی نیازمند پوست کندن گوجه فرنگی هستند. به علاوه هضم پوست گوجه در معده برای برخی دشوار است و پروسه گوارش آن زمان زیادی به طول می‌انجامد. بنابراین بهتر است تا پوست گوجه قبل از خوردن گرفته شود. ولی به دلیل نازکی آن، این کار کمی سخت و زمان بر است. در این ویدیو روشی کاربردی سریع و بسیار آسان را برای پوست کندن گوجه فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟