تعداد بازدید : 20564
کد خبر:۸۶۱۳۶۸
کد خبر:۸۶۱۳۶۸
46156 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ | ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
18 December 2018
ته چین؛

روش پوست کندن و رگ گیری میگو

میگو یکی از سالم‌ترین غذاهای دریایی است و سرشار از خواص مختلف است و برای فشار خون، آلزایمر، کم‌خونی و موارد بسیار دیگری نیز فواید زیادی دارد. قیمت میگو پوست‌گیری و رگ گیری شده در مقابل میگو با پوست و رگ با همان وزن، معمولا بیشتر و گران‌تر است. درحالی که کندن پوست و رگ گرفتن آن یکی از آسان‌ترین کارهاست. در این ویدیو طرز پوست کندن و رگ گیری میگو را فراخواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
امیر محمد مهدی غیاصی
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
چقدر دنگ و فنگ داره پوسته جدا بشه بعد رگ گیری کنیم و بعد بشوریم و تازه اول کار شروع می شه مخلفات و بعمل آوردن و سرخ کردن ی ماه رمضان وقت می خواد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.