صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سریال موسی (ع) کلید خورد

مرحله پیش تولید سریال الف وی‍ژه حضرت موسی(ع) مقارن با ولادت با سعادت امام حسن عسگری (ع) رسماً آغاز شد.
کد خبر: ۸۶۱۲۰۸
| |
8761 بازدید
مرحله پیش تولید سریال الف وی‍ژه حضرت موسی(ع) مقارن با ولادت با سعادت امام حسن عسگری (ع) رسماً آغاز شد.

به گزارش ایرنا ، در نشست صمیمانه رئیس سازمان صدا و سیما با تهیه کننده و کارگردان سریال الف وی‍ژه حضرت موسی(ع) فاز پیش تولید این مجموعه آغاز شد.
در این نشست که در محل حوزه ریاست سازمان صدا وسیما برگزار شد علی عسکری، گفت: سریال حضرت موسی (ع) باید با بهترین کیفیت در تاریخ تلویزیون ایران ساخته شود چرا که این موضوع رقبای زیادی دارد و ما باید از همه پیشی بگیریم.
رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد: تلویزیون همه تلاش و امکانات خود را برای اینکه سریال حضرت موسی جذابترین و تأثیرگذارترین مجموعه نمایشی تلویزیون به لحاظ طراز و محتوا باشد به کار خواهد گرفت.
مرتضی میرباقری، معاون سیما، حسین کرمی رئیس مرکز سیما فیلم،‌ سید احمد میرعلایی تهیه کننده و جمال شورجه کارگردان سریال حضرت موسی (ع) نیز در این نشست حضور داشتند.
براساس اعلام سیما فیلم، در ادامه این نشست تولید این سریال الف ویژه به امضاء رسید و همچنین گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در مرحله صفر پرو‍ژه و برآورد تولید، به رئیس سازمان صداو سیما ارائه شد.
دراین گزارش به نهایی شدن نگارش 44 قسمت از این سریال 52 قسمتی اشاره شد که توسط حجت الاسلام سعید بهمن پور با ساختاری جذاب و قوی نوشته شده است.
همچنین تیم تولید گزارشی از بازبینی لوکیشن های تاریخی و روند آماده سازی لوکیشن و دکورهای عظیم تاریخی در این پرو‍ژه ارائه کردند.
به این ترتیب بعد از سال ها تولید سریال های الف ویژه تاریخی در تلویزیون از سرگرفته و به فاصله 20 روز دومین پروژه عظیم تاریخی تلویزیون ایران کلید خورد.
سوم آذر ماه بود که قرار داد سریال حضرت سلمان فارسی امضا و این سریال نیز وارد فاز پیش تولید شد.
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات