ملاقات کارلوس کی‌روش با مقامات فدراسیون فوتبال کلمبیا

کد خبر: ۸۵۹۱۸۵
| |
4638 بازدید

یک رسانه کلمبیایی از ملاقات سرمربی تیم ملی ایران با چند تن از مسئولان فدراسیون فوتبال کلمبیا خبر داد.
۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹ ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان نظرات

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت «کاراکول» کلمبیا، یک منبع نزدیک به فدراسیون فوتبال کلمبیا از ملاقات رئیس و چند تن دیگر از مدیران این سازمان با کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران برای مذاکره جهت عقد قرارداد خبر داد.

خولیو بولانیوس، با اعلام این خبر به «بلو رادیو» کلمبیا مدعی شد که چند تن از مدیران فدراسیون فوتبال کلمبیا با استخدام سرمربی 65 ساله تیم ملی ایران به عنوان جانشین خوسه پکرمن موافق هستند. کاراکول در این خصوص می‌نویسد: یکشنبه این هفته، در بحبوحه حواشی مربوط به فینال لیبرتادورس میان ریورپلاته و بوکاجونیورز، بولانیوس اطلاعاتی دست اول را ارائه کرد که احتمال ورود کارلوس کی‌روش به کادر فنی تیم ملی کلمبیا را قوت بخشید.

پیش از این از کی‌روش به عنوان گزینه هدایت تیم ملی ایرلند هم یاد می‌شد که این پست به میک‌ مک‌‌کارتی واگذار شد. این نخستین باری نیست که از کی‌روش به عنوان گزینه هدایت کلمبیا یاد می‌شود ضمن اینکه نام او در بین گزینه‌های احتمالی مربیگری تیم ملی مکزیک یاد می‌شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت