ته چین؛

طرز تهیه مرغ جِرک

کد خبر: ۸۵۹۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹ 11 December 2018
تعداد بازدید : 685

مواد لازم:
یک زنجیبل به اندازه یک انگشت
یک حبه سیر
دو عدد فلفل اسکاچ بانت (فلفل تند کارائیبی)
دو عدد پیازچه
چند شاخه جعفری و گشنیز
1 قاشق غذاخوری فلفل پیمنتو
1 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری تکه‌های ریز فلفل ‌قرمز
یک قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
آب یک لیمو ترش
نیم کیلوگرم ران مرغ

بازدید 5040
مرغ جرک یک نوع جوجه کباب کارائیبی است. کارائیبی‌ها از دیرباز تا کنون همواره علاقه خاصی به پخت غذا در بیرون از خانه و روی چوب یا زغال داشته اند. جرک نوعی جوجه کباب تند است که با چندین نوع فلفل و سبزیجات و شیرینی طعم‌دار می‌شود و روی چوب درخت فلفل پیمنتو یا درخت گردو گرم سیری یا زغال کباب و پخته می‌شود و طعم بی‌نظیری نیز دارد. در این ویدیو دستور پخت این غذا را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری