ته چین؛

طرز تهیه زعتر

کد خبر: ۸۵۷۷۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰ 08 December 2018
تعداد بازدید : 8365

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه یا 32 گرم سماق
یک چهارم پیمانه یا 32 گرم شده آویشن خشک شده
دو قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
یک قاشق غذاخوری مرزنگوش
دو قاشق غذاخوری کنجد برشته شده
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک دریایی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

بازدید 58584
زعتر نوعی ادویه‌ مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند. زعتر معمولا ترکیبی است از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده. این ادویه طعم بی‌نظیری به غذاها می‌بخشد. در این ویدیو طرز تهیه این ادویه را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری