ته چین؛

طرز تهیه سالاد پانزانلا

کد خبر: ۸۵۷۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴ 07 December 2018
تعداد بازدید : 381

مواد لازم:
شش پیمانه نان ایتالیایی 1 روز مانده
یک سوم پیمانه روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
سه حبه سیر
چهار عدد گوجه متوسط رسیده
سه چهارم پیمانه پیاز قرمز
ده برگ ریحان
نصف پیمانه زیتون سبز
یک پیمانه پنیر موزارلا تازه
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

بازدید 3554
سالاد پانزانلا، سالادی ایتالیایی است. این سالاد مخلوطی از نان تست، زیتون سبز، گوجه، پیاز، ریحان و پنیر موزارلا تازه است و طعم لذیذی نیز دارد. با توجه به نبود سس‌های مضر این سالاد گزینه‌ای بسیار مناسب و خوشمزه برای کسانی است که سعی در کاهش وزن خود دارند. در این ویدیو طرز تهیه این سالاد را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری