ته‌چین؛

روش آماده کردن رازیانه برای غذا

کد خبر: ۸۵۶۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳ 04 December 2018
تعداد بازدید : 4333
کد خبر: ۸۵۶۹۰۵
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳ 04 December 2018
|
23492 بازدید
بازدید 23492
رازیانه گیاهی معطر و دارویی است که طبع گرم و خشکی دارد. در طب سنتی ایران، از آن به گیاه ضدبلغم و صفرا یاد می‌شود. چون گیاه بسیار گرمی است. این گیاه فواید بی‌شماری دارد و برای بسیاری از امراض مصرف آن توصیه می‌شود. در این ویدیو نحوه خرد کردن و آماده کردن آن را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟