ته چین؛

دستور پخت بیف تایلندی

کد خبر: ۸۵۶۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰ 03 December 2018
تعداد بازدید : 213

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز خرد شده
نصف پیمانه شکر قهوه ای تیره بسته بندی شده
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
دو حبه سیر
کمی زنجیبل آسیاب شده
ششصد و هفتاد و پنج گرم گوشت مناسب برای استیک فلنک سرد شده

بازدید 3518
بیف به معنی گوشت گاو می‌باشد. تایلندی‌ها روش خاصی برای کباب کردن گوشت گاو دارند. آن‌ها گوشت را در موادی مخصوص که شامل چیزهایی مانند تخم گشنیز، سس سویا، شکر قهوه‌ای ، آب‌لیموترش و یک سری سبزیجات خوابانده و کباب لذیذی را به وجود می‌آورند. در این ویدیو دستور پخت این بیف خوشمزه را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری