صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تظاهرات در اردن در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی دولت

تعدادی از شهروندان اردنی در اعتراض به قانون جدید مالیاتی و اوضاع بد اقتصادی تظاهرات کردند.
کد خبر: ۸۵۶۲۶۵
| |
1833 بازدید

تعدادی از شهروندان اردنی در اعتراض به قانون جدید مالیاتی و اوضاع بد اقتصادی تظاهرات کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه الجزیره، تظاهرکنندگان اردنی خواستار لغو قانون جدید مالیات، آزادی فوری زندانیان عقیدتی و لغو اصلاحیه‌های پیشنهادی مربوط به قانون جرایم الکترونیکی شدند.

تعداد شرکت کنندگان در این تظاهرات در نتیجه اعلام اتحادیه‌های کارگری و احزاب سیاسی مبنی بر عدم حضور در این تجمعات، در حد انتظار نبود.

این تجمع اعتراضی به دنبال فراخوان گسترده فعالان در شبکه‌های اجتماعی برای یک اعتصاب بدون گرایش‌های سیاسی، حزبی و یا اتحادیه‌ای صورت گرفت.

منابع اردنی می‌گویند، علی‌رغم مانع تراشی طرف‌های نامشخصی در محل اعتصاب معترضان با آلوده کردن این محل به روغن و آب فاضلاب، اما عمر الرزاز، نخست‌وزیر اردن دستور داد تا هرچه سریع‌تر محل را تمیز کرده و شرایط تجمع معترضان را فراهم کنند. وی همچنین از نهادهای امنیتی خواست که حمایت‌های لازم را برای معترضین فراهم آورند.

معترضان اردنی پیش از ترک محل تجمع خود قصد رسیدن به ساختمان نخست‌وزیری این کشور در منطقه "الدوار الرابع" را داشتند که نیروهای امنیتی مانع حرکت آنها شده و در نتیجه برخوردهایی میان نیروهای امنیتی و معترضان صورت گرفت که این برخوردها چند ساعت ادامه یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...