امیدواری گوترش به آغاز هرچه زودتر مذاکرات صلح یمن

کد خبر: ۸۵۵۹۵۰
| |
4407 بازدید
امیدواری گوترش به آغاز هرچه زودتر مذاکرات صلح یمن

دبیرکل سازمان ملل متحد ابراز امیدواری کرد که مذاکرات صلح یمن پیش از پایان سال جاری میلادی آغاز شود.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به برگزاری مذاکرات صلح یمن پیش از پایان سال جاری میلادی ابراز امیدواری کرد.

«آنتونیو گوترش» که در بوینس آیرس و پیش از آغاز اجلاس گروه بیست صحبت می کرد، گفت که نمی خواهد سقف توقعات درباره مذاکرات را بالا ببرد اما خوش بین است که مذاکرات از سر گرفته خواهد شد.

گوترش افزود: ما برای فراهم کردن شرایط جهت آغاز مذاکرات تلاش می کنیم و امیدوارم سال جاری آغاز شود.

این در حالی است که جنبش انصارالله یمن نیز اعلام کرد، در صورتی که ائتلاف سعودی در دور جدید مذاکرات کارشکنی نکند، در این مذاکرات شرکت خواهد کرد.

کمیته عالی انقلاب یمن عنوان کرد که هیأت مذکراه کننده دولت نجات ملی در صورت تضمین خروج و بازگشت امن، در گفتگوهای سوئد که قرار است سوم دسامبر برگزار شود، شرکت خواهد کرد.

کمیته عالی یمن ابراز امیدواری کرد که خروج مجروحان از صنعاء برای معالجه در خارج از یمن گام نخست برای شروع گفتگوها و آغازی برای پایان دادن به محاصره این کشور باشد.

همچنین مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت که بر تمایل خود به صلح و حمایت از تلاش های سازمان ملل تاکید می کنیم.

وی افزود: بر آمادگی هیأت مذاکره کننده مان برای پیوستن به گفتگوهای سوئد اعلام آمادگی می کنیم.

گفتنی است از ۲۵ مارس ۲۰۱۵ برابر با ۶ فروردین ۹۴، عربستان طی حمله ای هوایی به یمن، جنگی نابرابر را علیه مردم این کشور آغاز کرده و تاکنون جنایات فراوانی مرتکب شده است، این جنگ تا امروز ادامه داشته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت