مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
کباب ماهیچه با پرده چربی
تعداد بازدید : 2502
کد خبر:۸۵۴۹۵۶
کد خبر:۸۵۴۹۵۶
14855 بازدید
ته چین؛

روش جداکردن دانه‌های فلفل قرمز

دانه های فلفل علت اصلی تند بودن یک فلفل های سبز یا قرمز هستند و اگر تندی ملایمتری مد نظر است بهتر است دانه های آن جدا شود.جدا کردن دانه‌های فلفل می‌تواند کار سخت و حساسی باشند. در این ویدیو ترفند ساده‌ای که به شما این کار را آموزش می‌دهد، نشان داده شده است. با این ترفند می‌توان به آسانی و اطمینان خاطر دانه‌های فلفل را جدا کرد.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟