ته چین؛
روش قصابی یک گوسفند کامل
گوسفند گوشت پرطرفداری است و در میان طرفداران گوشت گوسفند، بره یا گوسفند جوان یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین گوشتهای قرمز است. گوشت این حیوان طعم لذیذ و بینظیری دارد و در عین حال در پخت بسیاری از کبابها مانند کباب، بریانی، استیک، خورشت، آبگوشت و غیره کاربرد دارد. اکنون در قالب این ویدیو نحوه قصابی و خرد کردن گوشت یک بره گوسفند به تمام تکههایی که معمولا در قصابی ها مشاهده میشود را فرامیگیرد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲

