ته چین؛

روش قصابی یک گوسفند کامل

کد خبر: ۸۵۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ 27 November 2018
تعداد بازدید : 101155
کد خبر: ۸۵۴۹۲۹
|
۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ 27 November 2018
|
188239 بازدید
|
۲
بازدید 188239
۲
گوسفند گوشت پرطرفداری است و در میان طرفداران گوشت گوسفند، بره یا گوسفند جوان یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین گوشت‌های قرمز است. گوشت این حیوان طعم لذیذ و بی‌نظیری دارد و در عین حال در پخت بسیاری از کباب‌ها مانند کباب، بریانی، استیک، خورشت، آبگوشت و غیره کاربرد دارد. اکنون در قالب این ویدیو نحوه قصابی و خرد کردن گوشت یک بره گوسفند به تمام تکه‌هایی که معمولا در قصابی ها مشاهده می‌شود را فرامی‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
افتضاح
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
به درد نمی خوره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟