ته‌چین؛

دستور پخت پای کاتج انگلیسی

کد خبر: ۸۵۴۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۸ 26 November 2018
تعداد بازدید : 1121

مواد لازم :
چهارصد و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده گاو کم چرب
یک عدد پیاز
سه عدد هویج
دو قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه
یک و یک دوم پیمانه آب گرفته شده گوشت
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
چهارعدد سیب زمینی
یک چهارم پیمانه کره
یک پیمانه شیر
صد و ده گرم پنیر چدار

 

بازدید 8202
پای کاتج یا پای شپرد یک پای بریتانیایی است که اصالتا برآمده از ایرلند است. این یک نوع پای است که از ترکیب گوشت و پوره سیب زمینی با پنیر چدار تهیه می‌شود و طعمی فوق‌العاده دارد. در این ویدیو دستور پخت این پای را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری