صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

همه مردم ایران دارای روحیه بسیجی هستند

کد خبر: ۸۵۴۰۷۷
| |
4641 بازدید
همه مردم ایران دارای روحیه بسیجی هستند

وزیر کشور گفت: هر جا که احساس شد باید به مردم و انقلاب کمک کرد مردم پای‌کار بوده‌اند و نباید روحیه بسیجی مردم فراموش شود.

به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی پنج شنبه شب در جشن بهار مهربانی که به مناسبت هفته وحدت در سینما بهمن سنندج برگزار شد، گفت: ما به عنوان امت اسلامی باید از خداوند سپاس گذار بود که نعمت مسلمان بودن را به ما ارزانی داده است.

وزیر کشور عنوان کرد: انسان با همه عظمت و بزرگی که دارد درصورتی که راه خدا و قرآن را ادامه ندهد به فنا رفته و از محبت خدا دور خواهد شد.

وی افزود: قرآن و سیره‌ را باید به عنوان الگوی موفق برای بشریت معرفی کرده و قدردان و سپاس گذار نعمت های خدا بود.

رحمانی فضلی گفت: انقلاب اسلامی عامل پیوند انسان در کنار دین اسلام است و می بایست این را ادامه داد.

وی افزود: ملت ایران دارای تمدن کهن و فرهنگ غنی است و توانسته از بسیاری از مشکلات عبور کند.

وزیر کشور با بیان اینکه همه مردم ایران بسیجی هستند، اظهار داشت: هرجا که احساس شد باید به مردم و انقلاب کمک کرد مردم پای کار بوده و نباید روحیه بسیجی مردم فراموش شود.

به گفته وی، هر کسی که دارای روحیه جهادی و کمک به مردم باشد، بسیجی است.

در ادامه این مراسم شماری از گروه های هنری استان کردستان به اجرای برنامه پرداختند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار