ثبت نام ۳۱ هزار نفر در تکمیل ظرفیت کنکور فرهنگیان

کد خبر: ۸۵۳۶۱۰
|
۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵ 21 November 2018
|
2924 بازدید

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ۳۱ هزار نفر در مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در کنکور ۹۷ ثبت نام کردند.

به گزارش مهر، حسین توکلی افزود: با توجه به اطلاعیه‌های ۲۰ و ۲۶ آبان ماه ۹۷ درباره اعلام کدرشته محل‌های جدید و یا تکمیل ظرفیت در برخی از رشته‌های تحصیلی پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در کنکور سراسری سال ۱۳۹۷، مهلت ثبت نام و انتخاب رشته تا ۲۹ آبان تمدید شده بود.

وی افزود: مهلت انتخاب رشته و ثبت نام داوطلبان ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۹ آبان ۹۷ به پایان رسید و بر اساس آمار اولیه ۳۱ هزار و ۴۲۹ نفر در این رشته ها ثبت نام و انتخاب رشته کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: شرایط مصاحبه و سایر مراحل گزینش برای داوطلبان رشته های دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در کنکور ۹۷ در اطلاعیه سازمان سنجش اعلام شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت