صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاهي به مقاومت و يادی از تفنگ بادی

مهديان فر معتقد است اگر در اين شرايط کادر جديدي مشغول بکار شوند در آستانه دو ديدار حساس و سخت مقابل سپاهان و پرسپوليس ممکن است نتوانند کارآيي لازم را داشته باشند و عملا شوک تغيير سرمربي بي اثر مي گردد. در نهايت قرار بر اين مي شود که در صورت ناکامي مقابل سپاهان و پرسپوليس (عدم کسب حداقل 4 امتياز) مهابادي برکنار شود.
کد خبر: ۸۵۳۵۲
| |
2489 بازدید
تقدير فوتبال فارس گويا اين گونه نوشته شده، يک حرکت « فواره‌اي»! اوج مي گيرند و بالا مي‌روند و عاقبت تنزل و سقوط، چه سرنوشت تلخي!

به گزارش ايسنا؛ مقاومتي که روي ابرها سيرمي کرد امروز نابسامان ترين روزهايش را سپري مي کند. تيمي که در رؤياهايش رسيدن به آسيا را رصد مي کرد حالا « نفت » در فانوسش مي ريزد تا شايد چراغ بقاي آن خاموش نشود.

شکست سنگين مقاومت مقابل ابومسلم ترديدها را براي ماندن اين تيم شيرازي در جدول بيشتر کرد. پس از آن ديدار، مديرعامل مقاومت به فکر چاره افتاد. او ابتدا با حضور کادر فني جلسه اي را با بازيکنان برگزار کرد و حرف هاي آنها را شنيد.

سرهنگ جعفري قطعاً حالا افسوس روزهايي را مي خورد که در کنار غلامحسين پيرواني تيمش حداقل براي بقاء در ليگ برتر دغدغه اي نداشت. تيمي که به «تفنگ بادي» تعبير مي‌شد ولي کاربرد «آر پي جي» داشت!

مدير عامل مقاومت همه حرف ها را که شنيد به بازيکنان گفت: «اگر مهابادي را دوست داريد به خاطر او بجنگيد. او ديگر از نظر هيأت مديره توانايي ادامه کار را ندارد. فقط شما مي توانيد به مهابادي کمک کنيد. اجازه ندهيد يک مربي جوان ديگر هم در فوتبال ما نابود شود».

جعفري بعد از اين جلسه با کادر فني هم حرف زد. مربيان متفق القول از بدشانسي مي گفتند، از توپ‌هايي که گل نمي شود، از پنالتي‌هايي که هدر مي روند (مقاومت در اين فصل 3 پنالتي را از دست داده است) و البته از توپ هاي حريف که به شکل عجيبي وارد دروازه مقاومت مي شوند. خروجي جلسه دوم نکته مهمي نداشت.

در نشست هيأت مديره رئيس آن يعني سردار مهديان فر اصلاً از شرايط راضي نبود. او به جعفري مي گويد: "انتظارم از اين تيم بالاتر بود. بايد چاره اي انديشيد." حرف هاي زيادي رد و بدل مي شود اما تصميم نهايي بر آن مي شود تا به مهابادي 2 بازي ديگر فرصت بدهند.

مهديان فر معتقد است اگر در اين شرايط کادر جديدي مشغول بکار شوند در آستانه دو ديدار حساس و سخت مقابل سپاهان و پرسپوليس ممکن است نتوانند کارآيي لازم را داشته باشند و عملا شوک تغيير سرمربي بي اثر مي گردد. در نهايت قرار بر اين مي شود که در صورت ناکامي مقابل سپاهان و پرسپوليس (عدم کسب حداقل 4 امتياز) مهابادي برکنار شود.

مهديان فر به حضور دستياران مهابادي اعتقاد دارد. موضوعي که سرهنگ جعفري چندان معتقد به آن نيست و برخلاف رئيس هيأت مديره باشگاه در شرايط محکمي تيم را از بحران خارج مي ساختند. آنها مي دانستند مهابادي مدت هاست تغيير رفتار داده و به دستيارانش توجه چنداني ندارد.

نکته مهم اينجاست که مقاومت در ادامه راه يا با تيم هايي بازي دارد که براي کسب سهميه آسيا و قهرماني مي جنگند (سپاهان، پرسپوليس، ذوب آهن) و يا بايد به مصاف تيم هايي برود که در خطر سقوط قرار دارند (مس، استقلال اهواز، پاس، شاهين بوشهر و راه آهن).

آخرين شنيده ها حکايت از آن دارد که با توجه به اينکه قرارداد غلامحسين پيرواني 15 اسفندماه با تيم ملي اميد به پايان مي رسد و شواهد و قرائن هم حکايت ازعدم تمايل دو طرف به تمديد آن دارد اين مربي مجدداً به مقاومت بر مي‌گردد تا پس از ديدار 14 اسفند اين تيم با مس کرمان در 5 هفته پاياني سکان هدايت آن را به دست بگيرد. وقوع اين احتمال با يک ترديد اساسي همراه است.

آنجايي که در ابتداي فصل مقاومتي‌ها پيرواني را به عنوان مدير فني انتخاب نکردند و او حالا در برق شيراز با همين مسئوليت فعاليت دارد. آيا برق و مقاومت بر سر اين موضوع توافق مي کنند؟ آيا پيرواني اتفاقات ابتداي فصل را که منجر به جدايي او و پسرش از مقاومت شد را فراموش کرده است و آن را ناديده مي گيرد؟ و سئوال مهم تر اينکه فارس در فصل آتي ليگ برتر سهميه دارد يا خير؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟