شناسایی و دستگیری اعضای یک شرکت هرمی در ملارد

کد خبر: ۸۵۲۱۰۹
|
۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱ 16 November 2018
|
3063 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد از دستگیری 17 نفر از اعضای یک شرکت هرمی خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ برزو همتی فرمانده انتظامی شهرستان ملارد اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی با دریافت اطلاعاتی مبنی بر تبليغات گسترده و فعالیت يک شرکت در زمينه بازاريابی شبكه‌ای غيرمجاز، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران با شناسایی دقیق محل فعاليت این شركت در شهر ملارد و پس از تشکیل یک تیم عملیاتی و هماهنگی قضائی، توانستند 17 نفر از اعضای این شرکت را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد گفت: مأموران در بازرسی از این شرکت، موفق به کشف پک‌های آموزشی، کيس، مانيتور، کتابچه و جزوه‌های مربوط به فعالیت اعضای این شرکت هرمی شدند.

سرهنگ همتی تصریح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های پلیس به جرم خود اعتراف و در ادامه اعلام کردند که برای عضوگيری و اعتمادسازی، كار خود را قانونی جلوه می‌دادند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت