ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واشنگتن پست: بن سلمان دستور ربودن خاشقجی را داده بود

روزنامه واشنگتن پست نوشت، گزارش‌های سازمان اطلاعات آمریکا حاکی از آن است که ولیعهد عربستان دستور ربودن خاشقجی و انتقالش به ریاض را داده بود.
کد خبر: ۸۵۲۰۹۱
| |
3141 بازدید

روزنامه واشنگتن پست نوشت، گزارش‌های سازمان اطلاعات آمریکا حاکی از آن است که ولیعهد عربستان دستور ربودن خاشقجی و انتقالش به ریاض را داده بود.

به گزارش ایسنا، این روزنامه آمریکایی ادامه داد، سازمان اطلاعات آمریکا به اسنادی دست یافته که محتوای مذاکرات مقامات سعودی را شامل می‌شود که درباره طرح ربودن و انتقال جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار و منتقد عربستانی بحث می‌کردند.

سردبیر این روزنامه در پیامی توئیتری نوشت: "سی آی ای" اطلاعاتی در اختیار دارد که طبق آن عربستانی‌ها برای انجام توطئه و ربودن خاشقجی برنامه‌ریزی می‌کردند، طرحی که بن سلمان از آن اطلاع داشت.

در ادامه این پیام توئیتری آمده است: اگر دولت ترامپ دست کسانی که پشت پرده قتل خاشقجی قرار داشتند را برای فرار باز بگذارد، تاریخ این مساله را به عنوان لکه ننگی برای ریاست جمهوری ثبت خواهد کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟