ته چین؛

طرز تهیه پنکیک کُره‌ای

کد خبر: ۸۵۱۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸ 14 November 2018
تعداد بازدید : 1025

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نصف پیمانه سرکه برنج
یک چهارم قاشق چای‌خوری ذرات خشک شده فلفل تند و دانه‌ها کنجد
یک مشت(8-9 عدد پیازچه)
یک عدد تخم‌مرغ
نصف پیمانه+دو قاشق غذاخوری(72گر) آرد کیک
نصف قاشق چای‌خوری شکر بدون ید
نصف پیمانه(10میلی‌لیتر) آب سرد
هفت - هشت میگو با اندازه متوسط

بازدید 7938
پنکیک به عنوان یک غذای صبحانه انتخابی خوب برای تامین انرژی لازم برای صبح است و اگر با سبزیجات نیز همراه شود لذت آن دوچندان نیز خواهد شد. در این ویدیو پنکیک کُره‌ای آموزش داده می‌شود که با استفاده از سبزیجات و سس‌های مخصوص آسیای شرقی طعمی متفاوت و جدید به غذایی کلاسیک و آشنا می‌دهد.
اشتراک گذاری