تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 11151
کد خبر:۸۵۰۹۹۵
کد خبر:۸۵۰۹۹۵
23303 بازدید
نظرات: ۳
ته چین؛

طرز تهیه چنجه ران گوسفند

«چنجه ران گوسفند» یکی از غذاهای رشتی که به چنجه رشتی نیز مشهور است. روش نرم کردنِ گوشت ران گوسفند با کیوی و همچنین طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
ابله اين چه دستور غذايى است كه در اين روزها مى نويسى ؟ بايد دستور غذايى بنويسى كه
بشود با آب درست كرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
اگر تحت مدیریت مسوولین توانستیم گوشت گوسفندی بخریم خودمان خوب بلدیم چی درست کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
ان شاء الله همه بتونند بخورند
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟