تعداد بازدید : 11142
کد خبر:۸۵۰۹۹۵
کد خبر:۸۵۰۹۹۵
23128 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ | ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
12 November 2018
ته چین؛

طرز تهیه چنجه ران گوسفند

«چنجه ران گوسفند» یکی از غذاهای رشتی که به چنجه رشتی نیز مشهور است. روش نرم کردنِ گوشت ران گوسفند با کیوی و همچنین طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۶
ابله اين چه دستور غذايى است كه در اين روزها مى نويسى ؟ بايد دستور غذايى بنويسى كه
بشود با آب درست كرد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
اگر تحت مدیریت مسوولین توانستیم گوشت گوسفندی بخریم خودمان خوب بلدیم چی درست کنیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
ان شاء الله همه بتونند بخورند
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟