ته چین؛

تکنیک‌های پوست کندن تخم مرغ، پیاز و سیر

کد خبر: ۸۵۰۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵ 10 November 2018
تعداد بازدید : 7318
کد خبر: ۸۵۰۲۹۳
|
۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵ 10 November 2018
|
11395 بازدید
بازدید 11395
پوست کندن پیاز ، سیر و تخم مرغ کاری زمان‌بر و حتی حوصله سر بر است. اما اگر فوت و فن و تکنیک‌های پوست گیری را بلد باشید به سادگی و با سرعت می‌توانید این کار را انجام دهید. در این ویدیو این تکنیک ها را فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟