شرط آمریکا برای حذف سودان از لیست کشورهای به اصطلاح حامی تروریسم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش‌شرط خروج نام سودان از لیست کشورهای به اصطلاح حامی تروریسم را اعلام کرد.
کد خبر: ۸۴۹۸۸۵
| |
2477 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش‌شرط خروج نام سودان از لیست کشورهای به اصطلاح حامی تروریسم را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت خارجه آمریکا در خصوص حذف نام کشور سودان از فهرست به اصطلاح کشورهای حامی تروریسم، پیش‌شرط تعیین کرد.

بر اساس اعلام وبگاه وزارت خارجه آمریکا، هیثر نائورت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای در این باره اعلام کرد که با این شرط که مقامات سودان اصلاحات داخلی بیشتری انجام دهند، واشنگتن آماده حذف نام این کشور از لیست کشورهای حامی تروریسم است.

در بیانیه نائورت در این خصوص آمده است: آمریکا آماده آغاز گفتگوها در این خصوص است به شرط آنکه سودان در تمامی ۶ حوزه مورد نگرانی ما به اقداماتی مبادرت نماید.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟