میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بوسه مرگبار جان نوزاد را گرفت

کد خبر: ۸۴۹۸۴۸
| |
19313 بازدید
بوسه مرگبار جان نوزاد را گرفت

یک دختر کوچک دوازده روزه پس از اینکه توسط یکی از آشنایان بوسیده شد به شدت سرما خورد و از عفونت ناشی از این سرماخوردگی جان خود را از دست داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، «پرسلی» و «الیاس» زن و شوهر جوان اهل تگزاس هستند دختر کوچک دوازده روزه آنها پس از اینکه توسط یکی از آشنایان بوسیده شد به شدت سرما خورد و از عفونت ناشی از این سرماخوردگی جان خود را از دست داد.

این پدر و مادر جوان که از این واقعه بسیار متاثر هستند کمپینی به راه انداخته اند و تا جایی که می توانند به همه اطلاع رسانی می کنند که "کودکان را نبوسید". پست فیس بوکی آنها در چند روز اخیر دویست هزار بار بازدید شده و همه بینندگان را تحت تاثیر قرار داده است. آنها نام «بوسه مرگ» را برای کمپین خود انتخاب کرده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات