کیونت، ترفندی برای فریب افراد جویای کار

کد خبر: ۸۴۹۵۲۰
| |
3965 بازدید

9عضو شرکت هرمی گلدکوئیست که نام تازه کیونت را برای شبکه‌شان انتخاب کرده بودند در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شدند.

به گزارش همشهری، سرهنگ جهانگیر تقی‌پور، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ در این‌باره گفت: با انجام اقدامات ویژه پلیسی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی مخفیگاه و محل فعالیت۹ نفر از فعالان شرکت هرمی موسوم به کیونت در محدوده خیابان استاد معین شدند و در عملیاتی غافلگیرانه هر ۹ نفر آنها را دستگیر کردند.

وی درخصوص فعالیت شرکت موسوم به کیونت گفت: این شرکت در واقع همان شرکت هرمی گلدکوئیست است که با تغییر عنوان و رویه، این بار تحت عنوان استخدام در شرکت‌های دولتی و معتبر اقدام به جذب اعضای جدید می‌کرد.

اعضای فعال در این شرکت در ادامه به بهانه عدم‌امکان استخدام، اعضای جدید شرکت را به فعالیت در زمینه بازاریابی شبکه‌ای تشویق کرده و در چندین جلسه آموزشی به بهانه واهی خرید تورهای مسافرتی خارجی از آنها مبالغی بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان دریافت می‌کردند و آنها را به بهانه دریافت سود مجبور به عضوگیری از میان دوستان، بستگان‌شان می‌کردند ‌تا زمینه ادامه فعالیت خود را فراهم کنند. براساس این گزارش تحقیقات در این‌باره همچنان در جریان است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت