صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سامانه توپخانه ای «سراج» رونمایی شد

کد خبر: ۸۴۹۱۵۷
| |
12233 بازدید

سامانه توپخانه ای «سراج» رونمایی شد

 

سامانه توپخانه ای «سراج» در جریان برگزاری رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت 97، رونمایی شد و همزمان پهپادهای متخاصم را در آسمان محل برگزاری رزمایش مورد اصابت قرار داد.

به گزارش ایرنا ستاد خبری رزمایش مشترک پدافند هوایی ولایت 97 روز دوشنبه اعلام کرد: سامانه توپخانه ای سراج که برای اولین بار در این رزمایش رونمایی شد، یک توپ 35 میلیمتری است که توپ و گلوله آن بهینه شده و این سامانه علاوه بر استفاده از رادار، از یک سامانه جدید اپتیکی نیز بهره می‌برد.
استفاده از تعداد زیادی از این سامانه های توپخانه ای در کنار دیگر سامانه ها و تجهیزات موشکی ازجمله سناریوهای مقابله با اهداف هوایی در فواصل مختلف است.
سامانه توپخانه ای سراج می تواند انواع اهداف از جمله ریزپرنده ها را کشف و مورد اصابت قرار دهد.
از دیگر موارد قابل توجه در این بخش از رزمایش، سرعت عمل بالای کاربران جوان سامانه های مختلف از جمله سراج بود که وظیفه کشف و انهدام اهداف را برعهده داشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...