صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گاف عجیب پمپئو درباره رهبر انقلاب!

کد خبر: ۸۴۸۷۳۲
| |
37601 بازدید

گاف عجیب پمپئو درباره رهبر انقلاب!

وزارت امور خارجه آمریکا در پی اشتباه فاحش وزیر خارجه این کشور ، اقدام به اصلاح این اشتباه کرد تا کم اطلاعی وزیر بیش از این مایه تمسخر کاربران در فضای مجازی نباشد.

به گزارش العالم، مایک پمپئو جمعه شب (11آبان) در جریان کنفرانس خبری ای که وزارتخانه متبوعش به منظور اعلام جزئیات دور دوم تحریم های ضد ایرانی آمریکا ترتیب داده بود، نام رهبر کنونی جمهوری اسلامی را (امام) "خمینی" (ره) ذکر کرد.

پمپئو که همراه با استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا درمورد از سرگیری دور جدید تحریم های ایران در 14 آبان با خبرنگاران از طریق تله کنفرانس گفت و گو می کرد در بخشی از سخنان خود رهبر ایران را (امام) "خمینی" (ره) خواند.
این گاف حتی در متن منتشر شده تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا نیز تکرار و با تمسخر برخی کاربران فضای مجازی مواجه شد.

پمپئو با وجود آنکه در دولت ترامپ مدتی ریاست سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) را برعهده داشت، در پست وزارت خارجه چندین بار گاف داده که نشان دهنده ضعف اطلاعات عمومی وی می باشد.
تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا در زمان تنظیم این خبر اشتباه پمپئو را تصحیح کرده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات