صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برزیل هم سفارتش زا به قدس منتقل می‌کند

کد خبر: ۸۴۸۰۷۲
| |
5225 بازدید

ایرنا نوشت: خبرگزاری فرانسه گزارش داد که «ژائیر بولسونارو» رئیس جمهوری منتخب برزیل در گفت و گو با یک روزنامه صهیونیستی به انتقال سفارت کشورش از تل آویو به قدس اشاره کرد.
فرانس پرس امروز نوشت: بولسونارو که از حامیان سرسخت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی است، در پاسخ به این پرسش که آیا وعده انتخاباتی خود برای انتقال سفارت برزیل به قدس را عملی خواهد کرد یا نه پاسخ مثبت داد و گفت که «این اسرائیل است که باید در مورد پایتخت کشورخود تصمیم بگیرد، نه دیگر کشورها».
بر این اساس، اسرائیل تمام قدس را پایتخت خود می داند اما فلسطینی ها شرق آن را به عنوان پایتخت کشور خود که در آینده تشکیل خواهد شد، می شناسند. جامعه بین الملل نیز بر این مساله اتفاق نظر دارند که هر دو طرف باید در مورد وضعیت این شهر تصمیم بگیرند.
فرانس پرس ادامه داد: برزیل پس از آمریکا دومین کشور بزرگی است که به چنین انتقالی دست خواهد زد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درماه دسامبر (آذر-دی) با تغییر سیاست واشنگتن، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت.
گرایش های زن ستیزانه و لفاظی های نژادپرستانه بولسنارو 63 ساله که روز یکشنبه در انتخابات ریاست جمهوری برزیل پیروز شد،خشم بسیاری را برانگیخته است.
نتانیاهو پس از انتخابات در پیامی خطاب به بولسنارو مدعی شد که انتخاب وی «به دوستی عظیمی میان مردمان ما و تحکیم پیوندها میان برزیل و اسرائیل منجر خواهد شد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار