صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

استفتائات رهبری در مورد سحر و شعبده و احضار ارواح و جنّ

استفتائات رهبری در مورد سحر و شعبده و احضار ارواح و جنّ
کد خبر: ۸۴۷۸۷۵
| |
22440 بازدید

سحر و شعبده و احضار ارواح و جنّ

سؤال 1230: يادگرفتن و ياددادن و ديدن شعبده و اقدام به بازي هايى که همراه با تردستى هستند، چه حکمى دارد؟
جواب:ياددادن و يادگرفتن شعبده حرام است، ولى بازيهايى که همراه با سرعت حرکت و تردستى هستند و از انواع شعبده محسوب نمى ‏شوند، اشکال ندارد.

سؤال 1231: آيا آموختن علم جفر و رمل و زيج‏ها و علوم ديگرى که از امور غيبى خبر مى‏دهند، جايز است؟
جواب:آنچه از اين علوم در حال حاضر نزد مردم است، غالباً تا اين حد که موجب يقين و اطمينان به کشف امور غيبى و خبردادن از آنها شوند، قابل اعتماد نيستند، ولى آموختن علومى مانند جفر و رمل به‌طور صحيح اشکال ندارد به شرطى که مفسده ‏اى بر آنها مترتّب نشود.

سؤال 1232: آيا ياد گرفتن سحر و عمل به آن جايز است؟ و آيا احضار ارواح و ملائکه و جن جايز است؟
جواب:علم سحر و يادگرفتن آن حرام است مگر آنکه به منظور غرض عقلايى و مشروع باشد وامّا احضار ارواح و ملائکه و جن، برحسب اختلاف موارد و وسائل و اغراض، احکام مختلفى دارد.

سؤال 1233: مراجعه مؤمنين به بعضى از کسانى که از طريق تسخير ارواح و جن اقدام به معالجه مى‏کنند، با توجه به اينکه يقين دارند که آنها فقط کار خير انجام مى‏دهند چه حکمى دارد؟
جواب:اين کار فى‏ نفسه اشکال ندارد، مشروط بر اينکه از راههايى که شرعاً حلال هستند، اقدام شود.

سؤال 1234: آيا فالگيرى از طريق سنگريزه و کسب درآمد با آن جايز است؟
جواب:اخبار به کذب جايز نيست.

 

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار