ته چین؛

طرز تهیه قهوه پپرسو

کد خبر: ۸۴۷۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳ 31 October 2018
تعداد بازدید : 1579

مواد لازم:
45 میلی‌لیتر قهوه اسپرسو
دو قاشق چای‌خوری سس شکلات
فلفل آسیاب شده به مقدار کافی

 

بازدید 8553
پپرسو یک نوع قهوه اسپرسو است که از ترکیب قهوه اسپرسو با فلفل بدست می‌آید. در این ترکیب برای توازن بین تلخی مزه قهوه و تندی فلفل از سس شکلات استفاده می‌شود که مزه ای شیرین و تند را در این قهوه ایجاد می‌کند. طرز تهیه قهوه پپرسو را با دیدن این ویدیو فرا بگیرید.
اشتراک گذاری