اختصاص ١٢ هزار میلیارد تومان به طرح اشتغال روستایی

کد خبر: ۸۴۶۷۰۲
| |
2349 بازدید

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: در حوزه صنایع‌دستی و گردشگری با ۵۰ میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد، درحالی‌که در سایر صنایع این رقم گاه به ۱۰ برابر نیز می‌رسد.

به‌گزارش میزان ، علی‌اصغر مونسان در اولین نشست هم‌اندیشی بانوان کارآفرین حوزه صنایع‌دستی که در سالن فجر سازمان میراث‌فرهنگی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین حوزه‌ها در کسب‌وکار‌های کوچک صنایع‌دستی و گردشگری است.

وی گفت: در صنایع‌دستی و گردشگری با ۵۰ میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد، درحالی‌که در سایر صنایع این رقم گاه به ۱۰ برابر نیز می‌رسد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به مزیت‌های صنایع‌دستی در کشور گفت: فراگیر بودن این بخش یکی از مزیت‌های مهم صنایع‌دستی است که در همه‌جای کشور توانسته شغل و درآمد ایجاد کند.

وی افزود : موضوع بیمه در این جلسه به‌عنوان یک مطالبه به حق مطرح شد پیگیری کردیم و در این خصوص اقدامات بسیار خوبی انجام شده و با تفاهم‌نامه با صندوق بیمه روستاییان و عشایر، موضوع صنایع‌دستی روستایی به سرانجام رسیده است، موضوع بیمه هنرمندان صنایع‌دستی شهری نیز به‌صورت جدی در حال پیگیری است و نامه‌ای با امضای من و خانم ابتکار برای معاون‌اول رئیس‌جمهوری در این خصوص ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به اختصاص ١٢ هزار میلیارد تومان به طرح اشتغال روستایی گفت: ۱۰ درصد از این مبلغ به بخش صنایع‌دستی و ۱۰ درصد به بخش گردشگری اختصاص می‌یابد و در کنار این موضوع از کمک‌های فنی و اعتباری برای حمایت از حوزه گردشگری و صنایع‌دستی استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس ابلاغیه صادرشده از سوی سازمان میراث‌فرهنگی، فروش صنایع‌دستی خارجی در سایت‌های تاریخی ما ممنوع است. این درحالی است که سایت‌موزه‌های ما در سراسر کشور به‌صورت رایگان در اختیار بخش صنایع‌دستی کشور است و هرکس بخواهد نمایشگاهی را در این سایت‌موزه‌ها برگزار کند این امکان به‌صورت رایگان برای آن‌ها فراهم است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت