صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار هواشناسی درباره وقوع سیلاب در مازندران

کد خبر: ۸۴۶۱۴۸
| |
8610 بازدید
هشدار هواشناسی درباره وقوع سیلاب در مازندران

مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به کاهش محسوس دمای هوای استان، گفت: هواشناسی نسبت به وقوع سیلاب در مازندران هشدار داد.

به گزارش تسنیم، محمدرضا رضوی اظهار داشت: هوای مازندران از عصر فردا بتدریج از سمت غرب استان رگبار و رعد و برق و وزش باد خواهد بود.

وی افزود: دمای هوا بین 10 تا 15 درجه کاهش یافته و بیشینه دماها از 30 تا 36 درجه به حدود 20 درجه سلسیوس در شهرهای ساحلی و جلگه ای می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: با توجه به اینکه شدت بارندگی از اواسط روز شنبه تا صبح یکشنبه خواهد بود لذا طی این مدت آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و در مناطق مرتفعِ کوهستانی بارش برف پیش‏ بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها حداکثر تا جمعه شب نسبت به پاکسازی کانال‌های هدایت آب در سطح شهر اقدام کنند، گفت: با توجه به مواج شدن دریا از جمعه شب تا صبح یکشنبه صیادان از رفتن به دریا خودداری کنند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات