بازدید 8468

کاهش 30 تا 70 درصدی استفاده تهرانی‌ها از رستوران

کد خبر: ۸۴۴۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 20 October 2018

اقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش می‌گوید که قیمت مواد اولیه رستوران‌ها بیشتر از ٥٠ درصد گران‌تر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستوران‌ها به شدت کاهش داشته باشند.

رستوران‌های شمال شهر تهران حدود ٣٠ درصد و رستوران‌های جنوب شهر ٦٠ تا ٧٠ درصد مشتریان خود را از دست داده‌اند.به گفته تبریزی‌ها حالا رستوران‌های زیادی درخواست تغییر کاربری به اتحادیه‌شان داده‌اند.

برخی از رستوران‌داران تهرانی هم می‌گویند غذاهای گرانقیمت مشتریان خود را از دست داده‌اند و این روزها مردم بیشتر از همیشه به قیمت غذاها توجه می‌کنند.

کافه رستوران سرآشپز کرج
پولدارها و فقرا چقدر به رستوران می‌روند؟

ثروتمندان حدود ٣ درصد از درآمدشان را به هتل و رستوران اختصاص می‌دهند. این در حالی است که آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد ضعیف‌ترین دهک یعنی فقرا تنها ٠,٥ درصد از درآمدشان را صرف رستوران و هتل می‌کنند. حالا اما رستوران‌داران تهرانی می‌گویند که مشتریانشان به شدت ریزش داشته است، زیرا قیمت مواد اولیه به طور قابل توجهی گران شده و علاوه بر این دلال‌ها هم از این بساط سوءاستفاده کرده و تامین مواد اولیه رستوران هم به دست آنها افتاده است.

رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها در این باره می‌گوید:«این صنف روزانه به ٢٠ تن گوشت نیاز دارد. این میزان نیاز را نمی‌توان از مغازه‌دار یا یک فروشگاه تامین کرد.

پیش از مشکلات ارزی، تعاونی اتحادیه گوشت را به صورت مستقیم از واردکنندگان گوشت می‌خرید، اما حالا واردکنندگان ناچارند تمام محصولات وارداتی خود را در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار داده و توزیع آنها هم از طریق فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای انجام شود.»

به گفته او، حالا ناچاریم گوشتی را که پیشتر از واردکننده کیلویی ٢٩ هزار می‌خریدیم از دلال کیلویی ٥٢ هزار تومان بخریم. این فعال صنفی ادامه می‌دهد: «قیمت تمام شده تهیه غذا بالا رفته، اما به دلیل کاهش قدرت خرید مردم واحدهای صنفی حتی جرأت ١٠ درصد گران کردن غذاهای خود را هم ندارند.»
تعطیلی رستوران‌های جنوب و مرکز تهران

نوسانات قیمت دلار و کاهش سطح رفاه عمومی مردم، بازار رستوران‌های کشور را حسابی کساد و فعالان این صنف را ناچار به تعطیلی رستوران‌ها و فست فودی‌هایشان کرده است. رئیس اتحادیه چلوکباب تهران که معتقد است بیشترین افت مشتری در مناطق جنوب تهران رخ داده است ، توضیح می‌دهد: «مراجعه به رستوران‌ها در شمال تهران حدود ٣٠ درصد و در مناطق جنوب تهران ٦٠ تا ٧٠ درصد کاهش یافته است. به گفته حسینی بسیاری از چلوکبابی‌های جنوب و مرکز تهران تعطیل شده‌اند. در مناطقی که سرپرست خانوار یک میلیون و ٢٠٠ هزار تومان درآمد دارد، نمی‌توان انتظار رفتن به رستوران را داشت چرا که این حقوق را اگر املت با آن بخوری آخر ماه نرسیده، تمام می‌شود.»

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۱
الان یه عده میان می نویسند:

عوضش امنیت داریم!!!

حالا کاری به این یه عده ندارم، اما واقعیت اینه که خیلی از فستفودهای تهران قیمتشون رو تا 50 درصد بالا بردن و در عین حال کیفیتشون و کمیت غذاشون رو هم نصف کردن! بازار شامه دیگه ! هر کی هر کاری میخواد می کنه...
تازه اولشه. کارخانه های زیادی تعطیل میشن.
دست دولت درد نکنه که همه را از نان خوردن انداخته .
ارزو دارم کساتی شما ها به80 در صد برسد.
همشهریان عزیز شما دو راه پیش رو دارید یا به اشکنه فکرکنید و یا راه ارزانتر اینکه نیم نگاهی به نان خشک داشته باشید
والا من مجردم و تنها زندگی میکنم قبلا هفته ای سه شب غذا از بیرون میگرفتم چهار شب هم نون پنیر و نیمرو و از این غذاها میخوردم ولی الان ماهی یکبار از بیرون میتونم غذا بگیرم و غذای هرشب شده نون پنیر چای شیرین و درضمن در طی روز فقط یک وعده غذا میخورم، این است عدالت یک کشور اسلامی! کاش خدای آمریکایی ها و اروپایی ها یه سر به ایران میزد
جمهوری اسلامی بهترین روش را برای کنترل جمعیت ابداع کرده ، با این افزایش قیمت مواد غذائی و فروافتادن دهها میلیون ایرانی به زیر خط فقر تا چند وقت دیگه جمعیت ایران به سی میلیون کاهش پیدا میکنه و اونوقت بازماندگان میتونن به خوبی و خوشی در ایران زندگی کنند. البته اگر دشمن دائمی ملت یعنی آمریکا بذاره نون خوش از گلوی مردم پائین بره.
بسمه تعالی
با این گرانیها دیگه پولی برای رستوران رفتن نمیمونه.
البته که رستوران داری بیش از 100 در صد سود داره و این یک امر انکار ناپذیر است ولی اگر این سود به 70 در صد برسه باید صدای رستوران دار ها دربیاد ؟ یه سود منصفانه و منطقی همیشه مغازه رو پر از مشتری میکنه ولی مشکل اینجاس که کسی دنبال سود منطقی نمیره . . . من هم دوست دارم سانتافه 600 میلیونی سوار بشم ولی با چه روشی ؟
...،رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش...
این جوکه یا واقعا" همجین اتحادیه ای هم داریم.؟!!!!
اتحادیه آبگوشت اسمش چیه؟!!!
دوست گرامی کمبود مشتری مربوط به قیمت گوشت نیست بلکه با کمال تاسف 90درصد رستوران داران دزد تشریف دارند
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل