بازدید 4455

پرداخت وام و دریافت سود کمرشکن رویه بانک‌ها شده

کد خبر: ۸۴۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲ 18 October 2018

نماینده مردم همدان در مجلس با انتقاد از وضعیت بانکداری عنوان کرد: پرداخت وام و دریافت سودهای کمرشکن رویه بانک های کشور شده است.

به گزارش مهر، حمیدرضا حاجی بابایی صبح پنج شنبه در جمع صنعتگران استان همدان بابیان اینکه برای بیان حقایق انصاف لازم است، گفت: ریل گذاری اقتصادی مشکل دارد چراکه قدیمی ترین امور اقتصادی کشور را حل نکرده ایم.

وی با طرح این سوال که نقش بخش خصوصی و دولت در اقتصاد چیست؟ گفت: درد بی درمان اقتصاد ما مدیران خصولتی هستند؛ مدیرانی که ۴۰ سال است که هم در دولت هستند و هم در بخش خصوصی و این بیماری صنعت ماست.

حاجی بابایی با بیان اینکه اگر توانستیم نقدهایی که صرفا بر دولتها متمرکز هستند را کنار بگذاریم و با انگیزه بهبود؛ آسیب شناسی کنیم و براساس رویکردهای علمی و به روز راهکار ارائه کنیم می توانیم به بهبود شرایط امیدوار باشیم، گفت: پرداخت وام و دریافت سودهای کمرشکن رویه بانک های کشور شده است.

وی همچنین بااشاره به جلسه سران سه قوه بابیان اینکه در جلسه روسای سه قوه تمام مشکلات موجود کشور را بیان کردیم، گفت: از اردیبهشت ماه و طی دوماه ۳۳ میلیارد دلار ثبت سفارش نوشته شده که ۱۱.۳ میلیارد دلار آن اجرا شده و حال سئوال ما این بود که لیست دریافت کنندگان این دلارها مشخص شود که با تمام فشارها آمار ۲.۳ میلیارد دلار اعلام شد و بقیه تاکنون مشخص نشده است.

وی بابیان اینکه با احتساب دلار ۱۰ هزار تومانی مابه التفاوت آن با پیش بینی دلار در بودجه ۹۷ تقریبا ۶۸ هزار میلیارد تومان است که در طول دو ماه به یک عده آدم مفت خور که مشخص نیست چه کسانی هستند یارانه پرداخت کرده ایم؛ گفت: کل یارانه ای که به مردم پرداخت میکنیم ۴۱ هزارمیلیاردتومان هم نیست.

وی گفت: زمانی که بودجه کل کشور ۷۰ هزار میلیارد تومان بود به مردم ۴۱ هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت می کردیم و امروز که بودجه کل کشور ۷۵۰ هزار میلیارد تومان است، باز هم ۴۱ هزار میلیارد تومان یارانه به مردم می دهیم، گفت: زمانی که برنامه ششم را تدوین می کردیم با تاکید رئیس مجلس جلسه ای با مدیران پتروشیمی تشکیل دادیمشد و ماده ای در برنامه ششم مدنظر قرار گرفت که براساس آن حدود ۵ میلیارد دلار خوراکهای پتروشیمی ارزان شود که در کمیسیون هم به تصویب رسید اما زمانی که در صحن مجلس مطرح شد گزارش هایی دریافت کردیم که خودم این ماده را حذف کردم چراکه چطور ممکن است پتروشیمی که نه دولتی و نه خصوصی است و همه مدیران آن وزیر و وکیل هستند، از یارانه دولتی استفاده کند.

وی تاکید کرد: در این زمینه مجلس هم مقصر است و باید پیگیری شود که پشت این برنامه ها و فعالیت ها چه کسی قرار دارد و چه اتفاقی افتاده که اقتصاد ما در این نقاط زمین‌گیر شده است،

عضو کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت مبهم است، گفت: از طرف دیگر ۱۲ تا ۱۸ میلیارد تومان از درآمدهای ارزی ما به همین راحتی اتلاف می شود چراکه خوراک ارزان، برق ارزان، انرژی و کارگر ارزان در اختیار پتروشیمی که معلوم نیست متعلق به دولت یا بخش خصوصی است گذاشته ایم.

وی بابیان اینکه چرا مطالب غیر واقعی مطرح می کنیم و تاکی می خواهیم بگوییم اگر این و آن سنگ نمی انداختند وضعیت بهتر می شد، گفت: تا کی به دنبال مقصر تراشی هستیم؟.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تا روزی که در اقتصاد شفافیت نباشد مشکل حل نمی شود کمااینکه شفافیت در اقتصاد این نیست که تمام فعالیت های اقتصادی ما در اختیار آمریکا قرار گیرد بلکه شفافیت در اقتصاد یعنی اسامی تمام مدیران پتروشیمی در سامانه ای مشخص و درآمدها معلوم و دراختیار مردم باشد،

حاجی بابایی گفت: برای بعضی از افراد وضعیت دریافت ارز بی حساب و کتاب است و هیچ نظارتی بر آن صورت نمی گیرد در حالی که یک صنعتگر ما باید دست هایش بسته باشد و در وضعیت اقتصادی ورشکست شود.

وی باتاکید بر اینکه شفافیت و عدالت را همه دوست دارند اما در اجرای آن مشکل وجود دارد، گفت: ماده ای در برنامه ششم به تصویب رساندیم که هر گونه قرارداد دولتی باید در سامانه ای قرار گیرد و در دسترس باشد چراکه تا زمانی که اقتصاد شفاف و خصوصی نشود رقابت معنا ندارد.

وی باتاکید بر تقویت صادرات لازمه آن را رقابتی کردن اقتصاد برشمرد و گفت: باید اوضاع را مدیریت و سازماندهی کنیم تا ۳۰ میلیون نفر در کشور حمایت شوند و بتوانند در شرایط موجود زندگی کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
همه اش که منم منم کرده است.
همین بانک ها اقتصاد ممردم رو اینطوری کردن بانک های غربی که از نظر دوستان کافر و مرتد هستند وام 1% میدن تا تولیدشون رونق پیدا کنه آقایون وام میدن 80% پدر همرو در میارن و ورشکسته میکنن
الان چیزی به نام وام نداریم پول فروشی به این رویه میگن.
قانون و شفافیت لازم است ولی کافی نیست. نظارت بر روند اجرای قانون و پایبندی به آن و برخورد قاطع با خلاف کاران نیز مهم است.
فساد ایران را گرفته چرا قبول نمیکنید
اون نماینده ای که این حرف رو میزنه معلومه که اصلا از جامعه خبر نداره من خودم کارمند بانک هستم و در قسمت بازاریابی فعالیت می کنم
کلیه بانک ها الان به خاطر پرداخت سود های کلانی که بابت سپرده به مردم پرداخت می کنند در معرض ورشکستگی قرار گرفته اند. هر جا میریم به هرکشی مراجعه می کنیم همه مردم اولین حرفی که میزنند چقدر سود میدی هیچکس حاضر نیست سپرده قرض الحسنه باز کنه
معلومه اینجوری میشه همه مردم میخوانند بالاترین سود رو از بابت سپرده دریافت کنند و کمترین سود را بابت دریافت تسهیلات بدهند به نظر شما این شدنی هست؟
تا زمانی که همچین نماینده هایی داریم ایران آباد شدنی نیست
فاجعه
من از بانک ... وام گرفتم و تا قسطش چند روز دیر می شه اس ام میاد که اگر نپردازید هم خانه وهم خودتون رو ضبط می کنیم و از این داستانها
بعدش از بانک زنگ می زنن و تحدید می کنن!
رویه وشاکله بانکها ضیعفتر کردن اقشار کم درامد است که متاسفانه رسانه ها هم حوصله ورود دقیق ونتیجه بخش به این موضوع ملی ومردمی را ندارند
حاجی اقا برای رای جمع کردن مسئله را نصف وتیمه تعریف نکن
بانکی که ۲۰ درصد سود به سپرده گذار میده و۴ درصد هزینه های ثابت و جاری و حداقل ۱۰ درصد سود سهامداران بانک است چرا کسی باید وام کمتر از۳۴ درصد سود به کسی بدهد
لذا شعار الکی نده آقای محترم
سلام
با احترام به همه مردم ایران
به نظر من اینم فیلم جدید نماینده ها هستش چرا تا دیروز حرفی نمی زدن احتمالا باز انتخابات مجلس داره شروع میشه
تو رو خدا به شعور مردم توهین نکنین
اگه می توانید بدون حرف زدن و جنجان کارت رو بکنید مردم می فهمن کی راست میگه حاجی جان
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار