فیس بوکی ها ممنوع الخروج نیستند
رییس پلیس گذرنامه ایران انتشار برخی اخبار مبنی بر تاثیر عضویت در شبکه های اجتماعی همچون " فیس بوک " در ممنوع الخروجی از کشور را تکذیب کرد .
سرهنگ صادقی ضمن تکذیب شایعات مرتبط با کنترل صفحه فیس بوک مسافران به هنگام ورود و خروج از مبادی رسمی کشور گفت: این موضوع به پلیس مرتبط نبوده و ما اصلا این موضوع را کنترل نمی کنیم .
رییس پلیس گذرنامه کشور در مصاحبه با روزنامه فرهیختگان با با اشاره به اینکه موضوع ممنوع الخروجی صرفا باید از مراجع معتبر قضایی به پلیس گذرنامه ابلاغ شود ، افزود : ممنوع الخروجی صرفا از سوی مرجع قضایی به ما اعلام می شود و اصلا ما کاری به این دست مسایل نداریم .
این مقام پلیس کشور درباره موضوع ممنوع الخروجی افزوده است : دستگاه های دیگری همچون وزارت اطلاعات و دستگاه های امنیتی راسا نمی توانند کسی را ممنوع الخروج کنند و برای این کار حتما باید نامه ای از دستگاه قضایی داشته باشند .


