تعداد بازدید : 1506
کد خبر:۸۴۲۴۴۵
کد خبر:۸۴۲۴۴۵
6978 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ | ۱۳۹۷/۰۷/۲۱
13 October 2018
ته چین؛

اهمیت دمای آب در درست کردن قهوه

برای استخراج طعم و رایحه مطبوع قهوه آبی که روی قهوه ریخته می‌شود با از دمای خاصی باشد. نه سرد باشد و نه خیلی داغ در غیر اینصورت قهوه ای که آماده می‌کنید طعمی متفاوت خواهد داشت و خوشایند نخواهد بود. در این ویدیو این تفاوت و با اهمیت دمای آب در درست کردن قهوه آشنا شوید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.