ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۳۱ کشته در رانش زمین در اوگاندا

کد خبر: ۸۴۲۱۰۵
| |
3159 بازدید

طبق اعلام مقامات محلی اوگاندا در پی رانش زمین در دامنه‌های کوه "الگان" در شرق این کشور دست کم ۳۱ نفر جان باختند.

به گزارش ایسنا، کمیساریای آمادگی و مدیریت بحران اوگاندا با بیان این که این رانش روز گذشته (پنج شنبه) بعد از ظهر رخ داده است، اعلام کرد: در پی این حادثه خانه های بسیاری ویران و حیوانات زیادی دفن و هم‌چنین تاکنون ۳۱ نفر کشته شده‌اند.

این منطقه که در حدود ۲۵۰ کیلومتری پایتخت اوگاندا، "کامپالا" و در نزدیکی مرز کنیا قرار دارد به طور طبیعی مستعد رانش های زمین است و در سال ۲۰۱۰ میلادی شاهد رانش عظیمی در زمین بود که منجر به جان باختن دست‌کم ۸۰ نفر شد.

به گزارش رویترز، تیم‌های امداد و نجات هم اکنون در حال جستجو در پی بازماندگان احتمالی این حادثه هستند. هم‌چنین افراد زیادی در این منطقه آواره شده‌اند که نیاز به سرپناه، غذا و سایر موارد حمایتی داشته و مقامات در تلاش برای امدادرسانی به این افراد هستند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار