ته چین؛

طرز تهیه قهوه فوری با ایروپرس

کد خبر: ۸۴۰۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵ 07 October 2018
تعداد بازدید : 1482

مواد لازم:
دم کنی ایروپرس
فیلتر ایروپرس
دو و نیم قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده(17 گرم)
آب جوش آمده(95 درجه سانتیکراد)
زمان سنج

 

بازدید 7884
ایروپرس یک وسیله برای دم کردن قهوه است که توسط شرکت ایروبی در سال 2005 اختراع شده است. در این روش قهوه به مدت 10 تا 50 ثانیه خیسانده می‌شود و سپس از فیلتری توسط یک پلانجر عبور داده می‌شود. ادعا می‌شود که در این روش همان غلظت قهوه اسپرسو بدست می‌آید و قهوه پی‌اچ بالاتری دارد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری