تعداد بازدید : 3893
کد خبر:۸۳۹۴۷۲
کد خبر:۸۳۹۴۷۲
12560 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ | ۱۳۹۷/۰۷/۱۱
03 October 2018
ته چین؛

چگونه پنیر موتزارلا تهیه می‌شود؟

پنیر موتزارلا پنیری ایتالیایی است که از جنوب ایتالیا برآمده است و سابقا از شیر بوفالوی ایتالیایی درست می‌شده است. از این پنیر در پیتزاها و پاستاهای ایتالیایی به وفور استفاده می‌شود. در این ویدیو نحوه تولید آن را در ایتالیا می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۶
بوفالو همان گاومیش خودمون است که در خوزستان ا=لبنیات آن که بسیار چرب وخوشمزه است استفاده میشه شیر آن دارای مقدار زیادی خامه است به همین خاطر از شیر آن می توان پنیر پیتزا باتربیت بالا تهیه مرد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.