ته چین؛
طرز تهیه پنیر تبریز
پنیر یکی از گونههای لبنیات است که بطور گستردهای در صدها نوع مختلف از شیر تهیه میشود. پنیر را از دَلَمَهشدن شیر، معمولاً شیر گاو، گاومیش، شتر٬بز و گوسفند تهیه میکنند. شیر از طریق کشت باکتریها ترش (اسیدی) میشود. سپس با اضافه شدن آنزیم «مایه پنیر / Rennet» یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دَلَمَه میشود و شیر بستهشده و آب پنیر بدست میآید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پختوپز ذوب میشوند. پنیر تبریز یکی از پنیرهای مشهور و پرطرفدار در ایران است. طرز تهیه این پنیر را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفهای فرامیگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱

