میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اختلاس یک مدیر نفتی؛ متهم گریخت

کد خبر: ۸۳۶۲۰۲
| |
16950 بازدید

فارس نوشت: مسئول فروش فرآورده های نفتی به کشتی‌ها (بانکرینگ) در منطقه بوشهر با اختلاس چند ده میلیارد تومانی متواری شد.

ظاهرا ح.ط. که مدت 2 سال و نیم است که در این سمت مشغول به کار بوده است پیش از این دو بار دیگر نیز دست به سوء استفاده زده بود که در نوبت های قبل ارقام این سوء استفاده‌ها اندک بوده است. با این وجود ظاهرا توجهی به این موضوع از سوی مسئولان امر صورت نگرفته بود تا این که نام برده توانست ارقام کلان تری را به جیب بزند.

پیگیری خبرنگار فارس حاکی است ظاهرا ح.ط که پیش‌تر خانواده خود را به گرجستان فرستاده بود خود نیز به این کشور متواری شده است.

به گزارش فارس هم اکنون تیمی از بازرسی و حراست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای پیگیری موضوع به منطقه بوشهر اعزام شده‌اند. انتظار می رود پس از بررسی‌های لازم در خصوص اصلاح وضعیت بانکرینگ آن منطقه اقدامات ضربتی صورت پذیرد.

بر اساس این گزارش، پیش از این کارشناسان صنعت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هشدارهای متعددی درباره رویه‌های بانکرینگ و تغییر این رویه‌ها به نفع بازنشستگان و شرکت‌های آنها مطرح کرده بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات