اعتراض به وضعيت ناهنجار حضور چینی ها در خرمشهر
نوع پوشش و بي قانوني و رعايت نكردن حداقل حجاب توسط زنان چيني حاضر در منظقه آزاد اروند موجب انزجار خانواده شهدا و مردم خرمشهر و آبادان شده است.
به گزارش خبرنگار تابناك، در ایام نوروز زنان چینی حاضر در منطقه آزاد اروند علي رغم حضور ماموران، اقدام به پوشیدن لباس های نیمه عریان و برداشتن روسری های خود نمودند.
این در حالی است که یک مقام عالی رتبه گمرک خرمشهر در گفتگو با خبرنگار تابناک درباره فعاليت اقتصادي چيني ها، از قاچاق و عرضه غیر قانونی اجناس چینی در بازار چینی ها واقع در منطقه آزاد اروند خبر داد.
این مقام آگاه گفت: وارد کننگان اجناس چینی با نادیده گرفتن قانون «منع خرده فروشی» ؛ اقدام به فروش کالاهای ترانزیتی در بازار چینی ها نموده اند و ماموران منطقه آزاد اروند به جای مقابله با این تخلفات، اقدام به جمع آوری دوربین های گمرک در بازار چینی ها كردند.
وی با اشاره به اینکه برخی از میهمانان نوروزی نيز با توجه به خرده فروشی چینی ها به این بازار هجوم آورده اند و با پوشیدن پوشاک خریداری شده بر روی لباس های خویش اقدام به خارج نمودن اجناس خریداری شده از منطقه کردند.
2هفته پیش نیز استاندار خوزستان بر عدم خرده فروشی کالاهای وارداتی در بازار تاکید کرده بود.




