زنده ماندن معجزه آسای یک کارگر

کد خبر: ۸۳۵۵۲
| |
11124 بازدید
یک کارگر ساختمانی در حادثه ای معجزه مانندی صبح روز پنج شنبه هنگام گچکاری دیوار پاسیو طبقه چهارم یک ساختمان سقوط کرد اما زنده ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر علت سقوط 15 متری این کارگر، سست بودن دیوار و تخریب آن اعلام شد.

بلافاصله بعد از وقوع این حادثه ستاد فرماندهی آتش‌نشانی، آتش‌نشانان ایستگاه 2 خود را روانه محل حادثه در خیابان انقلاب، نرسیده به خیابان نامجو کرد تا به وضعیت کارگر حادثه دیده رسیدگی کنند.

رضا اسدی فرمانده آتش‌نشانان ایستگاه 2 در این رابطه گفت : این فرد بعد از سقوط از طبقه چهارم به طبقه اول ساختمان افتاد و از ناحیه سر دچار شکستگی شد که ماموران ما با رعایت اصول ایمنی او را به محل ایمن منتقل کردند و برای اعزام به مرکز درمانی در اختیار امدادگران اورژانس قرار دادند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟