صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان میادین قیمت ۱۲محصولات را کاهش داد

کد خبر: ۸۳۴۸۵۹
| |
1627 بازدید

بر اساس نرخنامه جدید سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع محصولات سبزی برگی و غیر برگی در میادین و بازارهای میوه و تره بار کاهش یافت.

به گزارش مهر، به منظور حمایت از شهروندان و تامین سبد مصرفی خانوار، این سازمان بر مبنای نرخنامه‌ جدید خود قیمت ۱۲ نوع محصول از جمله پیاز، خیار، گوجه فرنگی، کلم، بادمجان و لیموترش را کاهش داد.

به موجب قیمت‌های مصوب سازمان مدیریت میادین، با یک قطعه اسکناس ۱۰ هزار تومانی می‌توان ۴ کیلوگرم محصول دستچین از جمله یک کیلوگرم خیار رسمی، یک کیلوگرم گوجه فرنگی خوشه‌ای، یک کیلوگرم پیاز و یک کیلوگرم بادمجان گلخانه‌ای در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهیه کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟