تخفیف اجاره بهای خوابگاه دانشجویی با پرداخت به موقع

کد خبر: ۸۳۴۵۱۵
| |
1962 بازدید

صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: دانشجویان در ابتدای هر نیم سال تحصیلی و قبل از ورود به سراهای دانشجویی ملزم به پرداخت اجاره بها هستند که دراین صورت مشمول ۱۰ درصد تخفیف می شوند.

به گزارش مهر، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: براساس مصوبه هیات امناء صندوق، دانشجویان در ابتدای هر نیم سال تحصیلی و قبل از ورود به سراهای دانشجویی ملزم به پرداخت اجاره بها هستند که دراین صورت مشمول ۱۰ درصد تخفیف می شوند. در صورت پرداخت نکردن اجاره بها تا پایان نیم سال تحصیلی، مشمول جریمه دیرکرد شده و استفاده از سراهای دانشجویی در هر نیم سال منوط به تسویه بدهی گذشته (اصل و جریمه) خواهد بود.

از این رو همچنین با توجه به بخشنامه معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور در خصوص ممنوعیت استفاده از حساب های واسط در دانشگاه ها و تاکید دیوان محاسبات کشور در خصوص واریز مستقیم اجاره بهای سراهای دانشجویی به حساب خزانه داری کل کشور، جهت جلوگیری از برزو مشکلات قانونی، اجاره بهای سرای دانشجویی مربوط به نیم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به حساب صندوق رفاه در نزد خزانه داری کل کشور در ابتدای نیم سال واریز شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت