میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تاکید رضایی بر استفاده از کارشناسان جنگ اقتصادی

کد خبر: ۸۳۱۴۱۵
| |
3650 بازدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد که باید از کارشناسانی در عرصه اقتصاد استفاده شود که اداره اقتصاد در دوران بحران را می‌شناسند.

به گزارش ایسنا محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در جنگ اقتصادی نیز مثل نبرد نظامی، بازار آزاد کارکرد خود را از دست می‌دهد. اقتصاد جز با نظم جایگزین و خواص شرایط غیرعادی قابل مدیریت نیست.

روسای محترم قوا هرچند مدیریت اقتصاد را در دست گرفته‌اند اما همچنان موفق نشدند قیمت‌ها را به طور کامل کنترل کنند.

مشاوره کارشناسانی هم که دانش کلاسیک شرایط عادی را دارند، موثر نیست زیرا خود آنها در چنین شرایطی باید فن مدیریت بحران بیاموزند.

مشورت کارشناسانی مفید است که تکنیک‌های مقابله با جنگ اقتصادی و اداره اقتصاد در بحران را می‌شناسند. تا دیر نشده است از این افراد استفاده شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات